A hazai dirty boogie vonalat képviselő RedHeart együttes fantasztikus bulin van túl, hiszen az elmúlt szombaton Győr városában lépett fel a csapat. Nos a budapesti banda nem hazudtolta meg magát. Őrületes buli és telt ház jellemezte az első vidéki fellépést!

Ifjabb Kocsándi Miklóséknak meglehetősen jól indul a fővároson kívüli életük, hiszen a Győrben megrendezett bulin telt ház és egyszerűen félelmetes hangulat volt a koncerten. A csapatot így a várja vissza az Észak-Dunántúli város. Ami azt tükrözi, hogy már lehet az idén lesz folytatása a RedHeart buliknak Győrben.

„ Nem voltunk még ilyen buliba. Táncoltak, tapsoltak és énekelték velünk a dalokat ahányan csak bent voltak a Shadow Rock Cafe-ban. Bizton állíthatom ilyen élményben még nem volt részünk!” – meséli Peru az együttes énekese.

A másik nagy öröm, hogy Pálmai Tamás az együttes új dobosa egyre jobban beilleszkedik a RedHeart együttesbe és kifejezetten élvezi új szerepkörét. A legendás Pálmaói Zoltán fia három hete csatlakozott a piros szívről ismert bandához.

A RedHeart pénteken a Fight Club vendége lesz a Crazy Mama-ban. Június 25-én pedig Nagykőrösön egy motoros találkozón adnak önálló koncertet. Azt is tudni lehet már, hogy a P.Mobil és Karthago után egy másik legendás együttes, a 100 Folk Celsisus szintén meghívta a RedHeartot egy közös bulira. A country haza nagyászaival július 23-án Zamárdiban látható és hallható a RedHeart!