Idén tavasszal 11. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti S8 Undergroundban a XI. Heten mint a gonoszok fesztivál. Az este folyamán 7 zenekar este 7 órától várja az érdeklődőket. A fesztivál kapui 18 órakor nyílnak, hogy 19 órakor már mindenki a Három az egyben zenekar nyitókoncertjét élvezhesse.

A “három az egyben” kifejezés gyakran előfordul a felgyorsult életszemlélet szimbólumaként. No persze, nem ez volt a mérvadó amikor eme piszkosul frappáns nevet választották. Közel két éve zenélnek együtt, és 2016. decemberében kezdtek koncertezni. A fellépések élményével és remek hangulatával azóta sem tudtak betelni, emellett nagy örömmel közvetítik az érzéseiket, gondolataikat a dalaik által.
Alter és indie rock variánsokat játszanak angol nyelvű dalszöveggel, az esetek többségében gitár-torzító nélkül. Szép szavakkal és vagány dobszólókkal próbálnak érvényesülni a színpadon. Mindenképp egy érdekes koncertet várhatunk.

19:45 – től az Acid Victoria legénysége áll a pódiumra. Régre nyúlik vissza Mike és Alaque története, akik bár sokszor összevesztek, végül az élet úgy hozta, hogy ismét együtt küzdenek a underground rögös útjain. 2014-ben csatlakozott a csapathoz Gergő, aki elfoglalta a dobos posztot, és nekiláttak a koncertezésnek, dalírásnak és később a stúdiózásnak is. Eddig csak saját kiadásban jelent meg kiadványuk, de haladnak előre és örömből zenélnek, ahogy eddig is tették. Megannyi koncert, kilométer és álmatlan próbatermi éjszaka után 2016-ban még egy gitáros csatakozott a csapathoz, ráadásul a kislemez bemutató turné kellős közepén. Henrik azóta remekül beilleszkedett a csapatba és együtt szelik át, ha kell vonattal, vagy busszal az egész országot, hogy dalaikkal örömet okozzanak másoknak.

A fesztivál 3. fellépője 20:30-tól a 4 hering, azaz a FourTunas! A banda fő koncepciója a dallamos, punkzenére épülő nem annyira sok többlettartalommal bíró vidám dalok krampácsolása lehetőleg minél művészibb módon előadva.
A stílusjegyek leginkább a 90-es évek amcsi pop-punk zenekaraira (Bad Religion, NOFX, Green Day) hasonlítanak. Vidám bulinak néznek elébe, akik a koncertet megnézik.

A jelenleg a road zenekarral turnézó SAMAS zenekar 21:20 -tól csapja a metált az arcokba. A csapat egy modern hangzású metal banda. Zenéjükben mindig az egyediségre törekednek. Dalaikban a metal zenén belül több stílus is keveredik, mely még változatosabbá teszi a hangzást. Zúzós modern metal magyar nyelven.
Szuggesztív élőzenei adrenalin löket azoknak akik szeretik élni az életet! Ez a SAMAS. A koncerten te is megtapasztalhatod!

Az est 5. fellépője 22:15 -től a Zinfield zenekar, Magyarország egyetlen modern népdalmetál zenekara. A csapat magyar népdalokat formál át lehangolt gitárokkal a mai trendeknek megfelelően modern metal/rock stílusban. Mivel a számokat szinte mindenki ismeri így a koncert már az első percektől szórakozás mindenki számára. A zenekar rengeteget koncertezik országszerte, és együtt éneklik a közönséggel a magyar népdalokat.

A Zinfield koncertje után 23:30h -tól a Bastards bulija veszi kezdetét. A Bastards jelenlegi felállása közel egy éve dübörög. Vehemens Rock&Roll,mocskos örömzene jellemzi dalaikat egy kis vad romantikával fűszerezve, szókimondó szövegekkel tálalva. Zenéjük leginkább a Motorheadhez hasonlít.

Az este záróakkordját a Rock Faktor fogja megpengetni. 00:30 -tól feldolgozások és saját számok váltakozásával fognak megfelelő hangulatot csinálni az egybegyűlteknek.
2016-ban alakultak. 4 fős a csapat, ének gitár dob basszus felállással. Dallamos, bluesos hard rockot játszanak mindenki szórakoztatására.

Időpont: 2017.04.15.
Helyszín: S8 Underground, Budapest, 1148 Kerepesi út 26.
Kapunyitás: 18h
A koncertek után ROCKDISCO kifulladásig a legjobb hazai és külföldi slágerekkel!
Belépő: 999 HUF