Május 6-án, szombaton egy nem mindennapi mini fesztiválra kerül sor a budapesti Showbarlangban, az este során öt fellépő koncertjét élvezhetik a zenerajongók. A remek hangulatért az Echonald, a Rossz Szokás, a Radio Mobster, a Reaktor és a Flood In The Desert zenekarok lesznek felelősek.

Egy buli a fesztivál-szezon nyitásaként.

Az estét a Radio Mobster nyitja. A háromtagú zenekar 2015-ben alakult, stílusát tekintve pedig főként pszichedelikus rock és blues elemekkel dolgozik, így igazán remek indítása lesznek az estének.

Másodikként fog a színpadra lépni a Flood In The Desert nevű formáció, akik a Rockplace történetében nem ismeretlenek. Egy 2013-as tehetségkutatón már megmutatták magukat és közönség díjasok lettek, így a minőségi muzsika garantált. A zenekar egyébként 2008-ban alakult, tavaly jelent meg első nagylemezük a Nail Records gondozásában Árvíz a sivatagban címmel. Igazi dallamos rockzenét játszanak, így érdemes nem lemaradni a koncertjükről.




Az este folyamán fellép még az Echonald zenekar is. A budaörsi csapat szimfonikus elemekkel gazdagított metált játszik, és garantált, hogy kizárólag olyan dallal fogják szórakoztatni a nagyérdeműt, amelyek elengedhetetlen részét képezik egy igazi Echonald koncertnek. Persze a srácokat ismerve könnyen elképzelhető, hogy pár meglepetést is kapunk. Ami biztos, hogy az áprilisban megjelent új daluk, a Változunk biztosan elhangzik majd.




A Reaktor zenekart is a fellépők között tudhatjuk. 2015 őszén alakultak, 2016-ban már javában koncerteztek, többek között az Alterába Fesztiválon és a  RockBörzsönyön is felléptek. 2016 nyarán elkészítették bemutatkozó, 6 számos anyagunkat a Maghasadást, melyet a koncerteken lehet beszerezni. Céljuk, hogy minél több emberrel megismertessék zenéjüket szerte az országban.




Az idén 10 éves jubileumát ünneplő Rossz Szokás zenekar is tiszteletét teszi a Showbarlangban ezen az estén. A banda híres érzelem-gazdag koncertjeiről, felszabadult, szókimondó stílusáról és arról, hogy soha nem játssza 2x ugyanazt a műsort.

Időpont: 2017. május 6.

Kapunyitás: 18 óra

Fellépők sorrendje:

19:00-19:45 – Radio Mobster
20:00-21:00 – Flood in the desert
21:15-22:15 – Echonald
22:30-23:30 – Reaktor
23:45-0:45 – Rossz szokás

Belépő: 1000 Ft

Az esemény Facebook linkje