A júniusban nagy sikerrel, négy országban turnézó Djabe with Steve Hackett & Gulli Briem felállás újra színpadra lép, és bemutatják az Angliában és Magyarországon egyszerre megjelenő Djabe & Steve Hackett: ‘Life Is A Journey – The Sardinia Tapes’ című új stúdióalbumot.

A felvételeket 2016 nyarán készítették Szardínia szigetén, melyből egy varázslatos hangú album született Barabás Tamás vezényletével. A nagy nemzetközi érdeklődés övezte kiadvány Magyarországon október 2-án, Angliában és a világ összes többi országában október 6-án kerül kiadásra. A ‘Life Is A Journey’ kompozíciói után a legsikeresebb Genesis– és Steve Hackett-klasszikusokból játszanak több mint félórás összeállítást. Természetesen a koncert második felében is hallhatjuk Kaszás Pétert, és előreláthatólag ritka csemegét ígér a két világklasszis dobos közös fellépése.

A monstre koncert a fentiek alapján azoknak is új élményeket kínál, akik júniusban eljutottak a zenekar turnéjának valamelyik állomására. Megszokhattuk már, hogy a Djabe koncertjei változatosak és a legigényesebb zenehallgatók számára is mindig nyújtanak új élményt. A 19:30-kor kezdődő koncert ezúttal még magasabbra teszi a mércét, hiszen megismerhetjük a Djabe jelenlegi felállásának megújult hangzását, melyet mind a hazai, mind a külföldi kritika nagyon jól fogadott. Emellett egy igazán különleges albumot, egy másik arcukat is bemutatják a ‘Life Is A Journey’ kompozícióinak segítségével. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a nem mindennapi album a 2017-es év egyik szenzációja lesz.

A mindezek után felcsendülő Genesis-dalok, mint például a Firth Of Fifth, az In That Quite Earth és a Fly On A Windshield teszik végleg felejthetetlenné az október 4-ei koncertet.

Fellépő zenészek:
Barabás Tamás – basszusgitár
Égerházi Attila – gitár, ütőhangszerek
Kaszás Péter – dobok
Koós-Hutás Áron – trombita, szárnykürt
Nagy János – billentyűs hangszerek
Gulli Briem – dobok, ütőhangszerek
Steve Hackett – gitár, ének

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.
Dátum: 2017. október 4. 19.30

Jegyárak:
1-es kategória 5900 Ft
2-es kategória 4900 Ft (szeptember 4-ig 3900 Ft)
3-as kategória 3900 Ft (szeptember 4-ig 2900 Ft)