Jönnek a fagyok, de azért jól esne egy hideg sör? Hát akkor gyere le a fővárosi S8 Underground Clubba! November 24-én ugyanis öt zenekar gondoskodik az izzasztó nyakizom-erősítésről. Elsőként a Paradogs érkezik a BLACK színpadra jóféle garázs-rock/punk-rockkal. Őket a Tuan Limited triója követi, hol magyar, hol angol, hol spanyol dalszöveggel. A RED terem műsorát a budapesti Messland nyitja, utánuk pedig a Cover Circus mutatja meg, hogyan lehet popslágereket rockosítani. Ír speed folkkal koronázza meg az estét a Selfish Murphy, megidézve az ír kocsmák hangulatát, táncra perdítve a közönséget. Reméljük, kellemesen elfáradtok majd a koncertsorozat végére, ugyanis 23.00-tól elektronikus rendezvény lesz a helyszínen!

A budapesti Messland a RED teremben kezdi meg a rendbontást. A rock-thrash-punk-metal vonalakon mozgó srácok elérhetővé tettek néhány saját szerzeményt – dalszövegekkel együtt – a Youtube csatornájukon, így máris lehet hangolódni a péntek esti zúzdára!

A BLACK színpadon köszönthetjük a Paradogs-t. A klasszikus felállású zenekar pörgős garázsrockkal érkezik, némi punk beütéssel. Saját számokkal járulnak a nagyérdemű elé, de hallhatunk tőlük egy Misfits feldolgozást is.

Idén nyáron, előző zenekaruk feloszlása után a Tuan Limited alapító tagjai új projektbe kezdtek. Három főre bővült a létszám, és bele is fogtak a bemutatkozó anyaguk elkészítésébe. Néhány elemet áthoznak persze az előző zenekarból, de törekszenek arra, hogy ne utódbandaként emlegessék őket. A klasszikus három tagú felállást elektronikus alapokkal egészítik ki, de meghagyják a garázsrock hangulatot.

A Cover Circus folytatja a RED terem műsorát, méghozzá pop és rock feldolgozásokkal. A csapat augusztusban átesett egy basszerosváltáson, de a lendületük töretlen. Egy kis pihenést követően frissítették a műsorukat, valamint folyamatosan készülnek az újabb átdolgozások is.

Ír speed folkkal érkezik a Selfish Murphy. Az Erdélyben alakult zenekar olyan stílust választott, aminek dallamosságával és lendületével felvidíthatja, megmozgathatja a közönséget. Ír klasszikusok mellett más műfajú slágereket is átdolgoznak, modernebb és rockosabb köntösben előadva. Legújabb albumuk, a 2017-es „Another Fork In The Road” már a hatodik a sorban!

Autumn Farewell:
2017. november 24. (péntek)
Kapunyitás: 18.00
Koncertkezdés: 19.30
Koncertek vége: 22.45. A koncertek után, 23.00-tól elektronikus rendezvény lesz a helyszínen!
Program: Selfish Murphy | Cover Circus | Tuan Limited | Messland | Paradogs
Belépő: 1000 Ft

Esemény

Paradogs:
https://www.facebook.com/paradogs77/

Messland:
https://www.facebook.com/Messlandband/

Tuan Limited:
https://www.facebook.com/Tuan-Limited-494900207542174/

Cover Circus:
https://www.facebook.com/covercircus/

Selfish Murphy:
https://www.facebook.com/selfishmurphy/

Írta: Szabó Livia