A HammerWorld Magazin 2016. szeptemberi számának egyik extra CD mellékleteként látott napvilágot a budapesti Hollywood Rose új albuma, amely a NAIL Records / Hammer Music gondozásában jelent meg. A „Szétfeszít az élet” című korongra nyolc tétel – egy intró és hét „normál” dal – került, kicsivel több mint fél óra játékidőt kitöltve. A 2003-ban startoló hazai Guns N’ RosesTribute csapat  harmadik saját dalos albuma egyben a 2014 év legvégén a zenekarból távozott Vilkó posztján játszó új gitáros, Erik első lemezes bemutatkozása is a formáció keretén belül.

Most azonban az élet úgy hozta, hogy újabb tagcserére került sor. A banda frontembere, Jesse még augusztus elején “eltörte a combnyakát”, így azóta két beugrós külföldi énekessel zajlottak a koncertek. December 22-én azonban a Facebookon jelentette be a zenekar, hogy Jesse helyére új, állandó frontember lépett Alex Scarzzy Crane, akivel az utóbbi hónapokban is játszottak.

„Show must go on pt. 2.

Az elmúlt közel 5 hónap volt talán a legnehezebb időszak a zenekar történetében, hiszen egy olyan szituációt kellett megoldani, aminek biztosan nagyon sok kimenetele lehetett volna, mi mégis azt választottuk, hogy a koncerteket megtartjuk, ezzel igyekezve senkinek sem csalódást okozni. Nagyon nagy köszönet ismételten Dudunak és Alexnek, akik segítettek nekünk ezekben a hónapokban. Köszönjük Nektek a rengeteg pozitív visszajelzést, és, hogy mellettünk voltatok.

A sok pozitív energia ellenére az élet mégis úgy döntött, hogy a visszatérés nem lesz egyszerű. Nem lesz októberben, se decemberben, se idén, se januárban, talán februárban vagy márciusban. Talán. Szemét az élet. Így a bizonytalanság és az őszi koncertekről kapott rengeteg pozitív külföldi és hazai visszajelzés következtében a zenekar életének legnagyobb döntését kellett meghozni (nyilván senki nem gondolhatja, hogy egy ilyen szituáció problémamentesen zajlik).

Így ebben az 5 hónapban történt dolgoknak a következménye, hogy a zenekar énekese 2018-tól, ahogy az elmúlt néhány hónapban is Alex Scarzzy Crane.

Kérünk Titeket, fogadjátok akkora szeretettel, mint amekkorával bármelyikünket!”

Zaba, Fészek, Luki, Cocó, Viktor