A floridai rendőrség tájékoztatása szerint súlyos sérülésekkel, de nincs életveszélyes állapotban az Adrenaline Mob három életben maradt tagja – Russel Allen énekes (Symphony X), Mike Orlando gitáros és Jordan Cannata dobos. Mint ismert, július 14-én délután, Floridában, a 75-ös főúton súlyos közúti baleset részese volt az Adrenaline Mob. A közlekedési balesetben elhunyt a 38 éves David Zablidowsky, a zenekar basszusgitárosa. A csapat éppen Floridába tartott a lakóbuszával, de egy defekt miatt az út szélén vesztegeltek, mikor egy kamion lesodródott az útról, és nekik csapódott. A buszban ekkor nyolcan voltak még Zablidowskyn kívül. A baleset legsúlyosabb sérültje Janet Rains, a zenekar turnémenedzsere, aki jelenleg is kritikus állapotban van, de ugyanígy küzdenek a járművük sofőrje, illetve a zenekar két segítőjének életéért is az orvosok.

Mielőbbi jobbulást kívánunk a sérülteknek!

Zablidowsky New Yorkban született, 2004-ben vált ismertté, amikor testvérével közös zenekarával a Kiss előzenekaraként szerepelt egy háromhónapos turnén. Mivel az újjáéledt Disturbed elfoglaltságai miatt 2014-ben távozott az Adrenaline Mob tagságából John Moyer basszer, helyére érkezett idén David Zablidowsky. David korábban tagja volt például a  Trans-Siberian Orchestrának, illetve Joan Jett és Jeff Scott Soto mellett is zenélt. Nemcsak élőben, a stúdióban is szívesen dolgozott, játéka hallható többek között az egykori Rainbow-énekes Joe Lynn Turner szólólemezén is. Az ő játéka hallható az Adrenaline Mob 2017. június 2-án kiadott We The People című lemezén is. Az Adrenaline Mob éppen egy petersburgi koncertre tartott, amikor a tragikus baleset történt.

A zenekar 2015. március 20-án már részese volt egy halálos tragédiának, amikor is A.J. Pero dobos (Twisted Sister) turné közben kapott szívrohamot, és életét vesztette. A.J. Pero Mike Portnoy kilépése után 2013-ban csatlakozott az Adrenaline Mobhoz.

Nyugodjék békében!