The Rise Of Chaos címmel és Havancsák Gyula borítójával augusztus 4-én, a Nuclear Blast gondozásában jelent meg az Accept új albuma. Az újraindulás óta ez már a negyedik album a sorban Mark Tornillo énekessel, azonban ezen a lemezen mutatkozott be Christopher Williams dobos, illetve Uwe Lulis (ex-Grave Digger, ex-Rebellion) másodgitáros. Ők Herman Frank gitáros és Stefan Schwarzmann dobos helyét vették át még 2015 tavaszán. A zenekar ismét Andy Sneappel dolgozott az új dalokon. A címadó tételhez Scott Diussa rendezésében klip is készült. A The Rise Of Chaos megjelenését egy rendhagyó wackenes fellépés előzött meg, ahol szimfonikus zenekar kíséretében csendült fel jó pár klasszikus a csapat történetéből, de Wolf Hoffmann tavaly megjelent Headbangers Symphony lemezéről is elhangzott néhány dal. A koncert felvételét legutóbb már meg tudtuk mutatni, most pedig a Die By The Sword hivatalos videója is kikerült a világhálóra.

Nagy öröm, hogy a lemezbemutató turnénak lesz magyar állomása is, s koncert 2018. január 21-én lesz a Barba Negra Klubban.

A budapesti koncert Facebook oldala

A Concerto Music bemutatja: The Rise Of Chaos Tour
2018. január 21., vasárnap 19 óra
Budapest, Barba Negra Music Club
Accept koncert + vendég
Belépő: early bird jegyek korlátozott számban 6900 Ft, elővételes jegyek 7900 Ft, december 1-től és a koncert napján 8900 Ft.
Jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában, a CD Pince, Headbanger üzletekben, a Barba Negra pénztárában, valamint a www.concerto.hu, a http://tixa.hu/ és a http://barbangera.hu weboldalakon.